Miért érdemes inkább professzionális kozmetikumot használni?

Picture of KertiEri

KertiEri

Professzionális kozmetikum webaruhaz

Avagy mennyire Hatékonyak a Kereskedelemben Kapható Kozmetikai Termékek?

A brit Fogyasztási Magazin, a „which.co.uk”, régebben egy jelentést tett közzé, amely szerint a drogériákban és kiskereskedelmi üzletekben kapható drága és olcsó krémek között nincs lényeges különbség, és mindegyik csak korlátozottan hatékony a szem körüli ráncok csökkentésében.

A jelentés 12 különböző, kereskedelemben kapható szemránckrém hatékonyságát vizsgálta. A tesztben résztvevő nők 35-65 év közöttiek voltak, és 6 hétig használták a krémeket. A kísérlet elején és végén öt szakértőből álló csapat nagy felbontású képekkel elemezte a szem körüli bőr állapotát, hogy megvizsgálják, történt-e látható javulás a ráncok mélységében vagy hosszában. Az eredmények szerint egyik termék sem csökkentette vagy szüntette meg a ráncokat.

Ez nem az első kutatás, amely hasonló eredményre jutott. Egy 2006-os vizsgálatban több száz 30-70 év közötti nő próbálta ki a boltokban kapható kozmetikai termékeket. A kutatás kimutatta, hogy a termékek hatékonysága csekély volt, és a legjobb krémek közül is csak 10% csökkentette a ráncokat.

A kutatások és a tévés viták Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban is arra a következtetésre jutottak, hogy a legtöbb kereskedelemben kapható kozmetikai termék nem tartalmaz elég hatóanyagot ahhoz, hogy jelentős változást idézzen elő a bőr állapotában. Ez az egyik fő különbség a bolti kozmetikumok és a kozmetikusok által kínált professzionális termékek között.

Miért Érdemes Professzionális Kozmetikai Termékeket Vásárolni?

Szakértői Diagnózis: A professzionális termékek hatékonyságának egyik kulcsa, hogy a kozmetikus szakember tudja elvégezni a bőr szakszerű diagnosztizálását. Ez segít abban, hogy a megfelelő krémet válasszuk ki, hiszen ismerni kell a bőr állapotát a kezelés megkezdése előtt.

Magas Hatóanyag Koncentráció: A professzionális termékek magasabb koncentrációban tartalmaznak hatóanyagokat, így hatékonyabb eredményeket érhetünk el rövidebb idő alatt. A bolti termékek kevésbé koncentráltak, hogy elkerüljék a nem kívánt mellékhatásokat.

Eredmény-orientált Termékek: A professzionális kozmetikumok nemcsak a bőr általános állapotának javítására, hanem specifikus bőrproblémák kezelésére is alkalmasak. Például a szérumok, amely magas koncentrációban tartalmaznak hatóanyagot, így az egyik leghatékonyabb bőrápolási terméknek bizonyul.

Személyre Szabott Kezelések: A professzionális termékeket egyedi bőrápolási és kezelési terv alapján ajánlják, figyelembe véve az ügyfél bőrtípusát, korát, éghajlati tényezőket és egyéb jellemzőket. Ez biztosítja a hatékonyabb eredményeket.

Biztonság: A képzett kozmetikusok naponta használják ezeket a kozmetikumokat, ismerik az ügyfél bőrét, és csak ezt követően ajánlanak megfelelő termékeket az otthoni kezelésre. A szakemberek tudják, mely összetevők kombinálhatók a legjobb eredmény elérése érdekében. Ha nekik bevált, neked is be fog válni.

Szaktudás: A professzionális kozmetikumok hatékonysága abban rejlik, hogy a képzett szakemberek már használják őket, így tesztelték a hatásukat. Ők betartják az előírásokat, hogy a termékek a lehető legjobb eredményt nyújtsák. A kozmetikusok folyamatos képzésben részesülnek, hogy a legújabb termékeket és technikákat alkalmazzák és azokat teszteljék.

A bolti termékek véletlenszerű kiválasztása, a reklámok hatására, gyakran bőrproblémákat okozhat, mint például pattanások, bőrfertőzések, duzzanatok, sőt gyorsíthatják a bőr öregedését is. Ezzel szemben a professzionális kozmetikumok kombinálhatóak, és a szakemberek által végzett kezelések hosszú távú megoldást kínálnak a különböző bőrproblémákra.

Az eredeti cikk itt olvasható, amely a holyland-cosmetics.com cikke alapján került összeállításra.

Professzionális szemránckrémeket itt találsz…

Picture of KertiEri

KertiEri

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Krém vízhiányos bőrre

Kozmetikumok vízhiányos bőrre

Hogyan, mit használj a vízhiány ellen? Milyen előnye van professzionális kozmetikumokat használni? Hazánkban szinte mindenkinek vízhiányos a bőre, ezért jó hidratáló termékekre neked is szükséged lesz. A vízhiány a legtöbb bőrtipus velejárója legyen szó zsíros, vagy száraz bőrről. Lássuk, melyek

Tovább olvasom »