Kollagén Hidratáló krém – Hydro Collagen Dr. Spiller 50 ml

A Hydro Collagen Cream hosszantartó, revitalizáló nedvességet biztosít egész nap, és hatékonyan ellensúlyozza a bőr idő előtti rugalmasságvesztését. A bőr friss, élettel teli és feszes lesz.

12.500,00 Ft

További információk

A Hydro Collagen Cream hosszantartó, revitalizáló nedvességet biztosít egész nap, és hatékonyan ellensúlyozza a bőr idő előtti rugalmasságvesztését. A bőr friss, élettel teli és feszes lesz. Nappali krém víz/olaj emulzióban, lipidtartalom: kb. 27%

Termékinformációk

  • Nappali krém
  • Rugalmasságát vesztett, dehidratált bőrre
  • Intenzíven hidratál
  • Antioxidáns szőlőmagolaj
  • Tengeri kollagén

 

A kollagén ereje koncentráltan egy intenzíven tápláló nappali krémben. Az antioxidáns szőlőmagolaj optimálisan védi az igénybevett, érzékeny bőrt és megőrzi annak fiatalos rugalmasságát. A nedvességszabályozásnak is pozitívan kedvez, így a bőr hosszú ideig rugalmas és ragyogó marad.

 

Rugalmasság

A kollagén a szervezetben legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, amely a kötőszövet szilárdságáért felelős. Idővel a bőr saját termelése ebből a szerkezeti fehérjéből folyamatosan csökken, ami a rugalmasság elvesztéséhez vezet. A tengeri kollagén képes elősegíteni a kollagénképződést a bőrben. A power protein a bőr nedvességmegkötő képességére is pozitív hatással van. Visszanyeri rugalmasságát, a ráncok kisimulnak, a bőr hidratáltnak, dúsnak és ragyogónak tűnik.

 

Tiszta nedvesség

szőlőmagolaj, a „zöld arany”, könnyedsége miatt ideális minden bőrtípusra, még az érzékeny bőrre is. A kiváló minőségű olaj intenzíven hidratál és elősegíti a bőr rugalmasságát. Ugyanakkor antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, hogy kivédje a negatív környezeti szennyeződést és megakadályozza a fokozott gyökképződést. A bőr nemcsak táplált és sima lesz, hanem hidratált.


 

Ingyenes házhozszállítás

30 000 forint feletti vásárlás esetén ingyen házhozszállítjuk a termékekeket

Szakma által elismert termékek

Csak professzionális kozmetikumokat forgalmazunk, amit a szakemberek is használnak

Biztonságos online fizetés

Biztonságos weboldal (https), és biztonságos fizetés a Stripe által

Utánvétes fizetési lehetőség

Akár utánvéttel is megrendelheted a terméket, amit a futárnál tudsz kifizetni