C vitaminos exkluzív szérum, Vitamin C 5.0 – Fusion 30 ml

23.890,00 Ft

További információk

Méret

30 ml

Gyártó

Fusion Meso – Spanyolország

Bőrtípus

Normál, Minden bőrtípusra, Vízhiányos, Száraz, zsírhiányos, Zsíros, kevert, Fiatal, Érett, Pigmentfoltos

Gyártás

Nem végeznek állatkísérleteket!, Vegán termék

Mikor

Este

Exkluzív formulával készült szérum a napfény okozta bőröregedés és a szabad gyökök káros hatásainak a kivédésére és kezelésére. Magas koncentrációjú szérum stabil C-vitaminnal. Már néhány napos alkalmazás után a bőr tónusa egyenletesebbnek és világosabbnak tűnik.
Illata természetes narancshéj illóolaj.
A termék innovációja a C-vitaminnak egy új, kiemelkedően stabil formuláján alapszik.

Ajánlott

  • Csökkenti a barna foltokat, pigmentációt
  • Semlegesíti a szabad gyököket és védi a sejtek DNS-ét
  • Szennyeződés elleni hatás
  • Kollagén erősítő
  • Egységesíti a bőrtónust
  • Csökkenti és kezeli a napfény okozta bőröregedést

A termék textúrája

Az olaj-a-vízben emulzió speciális összetétele optimális emulzióstabilitást biztosít, miközben használata különösen sima és bársonyos bőrérzettel párosul. Az emulzió fényes megjelenésű az olajcseppek kis mérete miatt. Az eredmény: egy nagyon kellemes krém, felvitelkor friss érzetű és könnyen felszívódik. A szérumban található bőrpuhító észter gazdag és javítja a bőrön való szétterülést, de nem komedogén hatású. Természetes ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkezik.

Használata

Tisztítsd meg az arcodat a szérum alkalmazása előtt. Kis mennyiséget kinyomva, felfelé, körkörös irányba masszírozd a bőrbe. Vigyázz, szembe ne kerüljön! Az intenzív kezelést naponta, 10-15 napon keresztül, az éjszakai bőrápolás részeként folytad. Ha a bőre érzékenynek mutatkozna, esetleg hámlana, függeszd fel a kezelést néhány napra. Napközben mindig alkalmazz fényvédőt (All Day Shield)!

A SZÉRUM FÖLÉ MINDIG HASZNÁLJ ARCKRÉMET IS!

Ovass még többbet a termékről

Nagyon magas koncentrációban, XS hialuronsavval kombinálva alkalmazzuk a bőr intenzívebb hidratálásáért, mindezt a C-vitamint tartalmazó termékekre jellemző ragacsos utóérzet nélkül. Az Et-C-vitamin egy többfunkciós C-vitamin származék, kiváló fehérítő, antioxidáns, szabadgyök-fogó és élénkítő hatással. 

Stabilitása jobb, mint más aszkorbinsav-származékoknak. Erős melanogenezist gátló hatásának köszönhetően csökkenti a sötét- és az öregségi foltokat, felveszi a harcot a fényöregedés ellen, a gyulladásos citokinek termelődését megzavarja, valamint visszafordítja a ROS termelést, kiterjesztve szabadgyök-fogó hatását.
Az XS hialuronsav nagyon alacsony molekulatömegű, és a szervezetünkben előforduló formájához hasonlóan kötőszövet-rendező és vízmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik. 

A nátrium-hialuronát biotechnológiailag biztonságosan előállított hatóanyag; szennyeződésektől és GMO-tól mentes. Az XS hialuronsav is egy fontos innováció az öregedésgátló bőrápolásban, hiszen a nagy molekulatömegű hialuronsavhoz képest kiváló a bőrön keresztüli áthatolása. 

A bőr viszkoelasztikus tulajdonságainak javításával fiatalít, és jelentősen csökkenti a mély ráncokat.

Ingyenes házhozszállítás

30 000 forint feletti vásárlás esetén ingyen házhozszállítjuk a termékekeket

Szakma által elismert termékek

Csak professzionális kozmetikumokat forgalmazunk, amit a szakemberek is használnak

Biztonságos online fizetés

Biztonságos weboldal (https), és biztonságos fizetés a Stripe által

Utánvétes fizetési lehetőség

Akár utánvéttel is megrendelheted a terméket, amit a futárnál tudsz kifizetni